به گزارش خبرنگار مهر، بازدید علمی از نيروگاه خورشيدي طالقان ظهر سه شنبه با حضور اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبه گان استان برگزار شد.
بازدید از كلكتور سهموي خطي، كلكتور فرنل، خشک كن خورشيدي، ديش سهموي، هليوستات، آبگرمكن خورشيدي و هم چنین بازدید از نمايشگاه دائمي انرژي هاي نو و تجديد پذير نيروگاه از مهم ترین بخش های این بازدید بود.
عمليات ساخت نيروگاه خورشيدي طالقان در سال 75 آغاز و در سال 84 به پايان رسيد و در حال حاضر در مرحله برداشت اطلاعات است.
این نیروگاه به ظرفیت 30 کیلو وات اولین و بزرگ ترین نیروگاه خورشیدی فتو ولتاییک تزریق به شبکه در ایران محسوب می شود و توسط شرکت مهندسی کاراندیشان، پیمان کار سازمان انرژی های نو ایران "سانا" وابسته به وزارت نیرو "معاونت انرژی" اجرا و به بهره برداری رسیده است.
سیستم انرژی خورشیدی سایت طالقان متشکل از سلولهای فتوولتاییک به ظرفیت 10 کیلووات، دستگاه الکترولیز آب به ظرفیت پنج کیلووات و ظرفیت اسمی تولید یک نرمال مترمکعب در ساعت هیدروژن،سیستم پیل سوختی به ظرفیت 1.2 کیلووات از نوع پلیمری، کمپرسور هیدروژن، مخزن هیدروژن یک متر مکعبی، باتریخانه و مبدلهای DC.AC است.
در حال حاضر تولید متوسط روزانه این مجموعه براساس ماه های مختلف سال در حدود یک صد کیلو وات و مشتمل بر تعداد 684 عدد پانل خورشیدی 45 واتی ساخت شرکت فیبـر نوری ایــران، 12 عدد اینورتر 2500 واتی و یک دستگاه سیستم ثبت و کنترل اطلاعات ساخت شرکت SMA آلمان و میزان انرژی تولیدی توسط این نیروگاه حدود 40 مگاوات در سال است.
قزوین- خبرگزاری مهر: 40 تن از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان قزوین ضمن بازدید از نیروگاه خورشیدی طالقان با سیستم های تولید انرژی های نوین آشنا شدند.
کد خبر 2169984
نظر شما